Voorwaarden voor het gebruik van deze website:


Algemeen:
Het gebruik van de website en de mobiele website is gratis.
De site is niet bedoeld voor het leggen van erotische contacten. Het plaatsen van minimaal 1 foto is verplicht.


Privacy:
De website draait op een goed beveiligde server.
Persoonlijke gegevens worden niet ter beschikking gesteld van derden.
Persoonlijke kenmerken zoals geslacht kunnen gebruikt worden om gericht advertenties te vertonen.


Kwaliteit:
Onze doelgroep bestaat uit Nederlandse en Belgische singles met een HBO werk- en denkniveau. Van aspirant leden wordt verwacht dat zij een IQ van minimaal 130 hebben. We hebben de software zo ingericht, dat de leden ons kunnen helpen bij het bewaken van de kwaliteit van de site. Als de leden een profiel of foto ongepast vinden, worden deze niet geplaatst, en leden die zich op wat voor manier dan ook misdragen kunnen worden verwijderd. Wij streven ernaar de software up to date te houden en controleren regelmatig alle functionaliteiten van de site.


Aansprakelijkheid:
Door de inschrijving bij Yoopla en het gebruik van de website verklaart de gebruiker, dat hij nooit juridische stappen zal ondernemen tegen de redacteuren en/of eigenaren van de site, inzake gebeurtenissen die verband houden met het gebruik van de website.


Wijzigingen:
Deze voorwaarden kunnen worden gewijzigd, bijvoorbeeld bij uitbreiding van het dienstenpakket. Dit zal echter nooit resulteren in een betalingsverplichting voor bestaande leden die geen gebruik van deze extra diensten willen maken.

Met vriendelijke groet,


Yoopla
Lieve van Damme

2 januari 2011